Access Consciousness

Access Consciousness is een uniek energetisch transformatie-programma, dat wijsheid, oude kennis en gechannelde energieën koppelt aan hedendaagse ‘tools’. Het doel van Access Consciousness is: je bevrijden door je toegang te verschaffen tot je ware zelf.

Access Consciousness biedt je een aantal, technieken en processen die ontworpen zijn om meer bewustzijn mogelijk te maken voor iedereen. Bewustzijn bevat alles zonder oordeel. Het is de bereidheid en de capaciteit om totaal bewust en totaal aanwezig te zijn; in elk gebied van je leven.

Access nodigt je uit om echt jezelf te zijn en het geluk in jezelf te vinden. Access Consciousness biedt tools om je te bevrijden van je polariteit, gevangenschap, conditionering en de beperkingen van je gedachten, emoties en gevoelens.

Access Bars
Access Bars is een behandeling, waarin je 32 punten en gebieden op je hoofd zachtjes aanraakt. Hierdoor laat je gemakkelijk alles los, wat jou belemmert om in je kracht te staan en moeiteloos en gelukkig te leven.  Deze punten bevatten ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen, die je in je leven hebt opgeslagen.
‘Bars’ is het Engelse woord voor staven. In je hoofd lopen diverse van deze energetische staven. Wanneer je je Bars laat nalopen lost de polaire elektrische lading op, zoals die in de hersenen ligt opgeslagen. De verschillende bars zijn verbonden met diverse gebieden in je leven; zoals: geld, veroudering, lichaam, sexualiteit, vreugde, heling en creativiteit.

Na een behandeling van je Access Bars heb je op z’n minst het gevoel, dat je een heerlijke massage hebt ontvangen. In het beste geval is je leven veranderd. Veel mensen ervaren meer ruimte en ontspanning èn ze maken makkelijker keuzes.

Access Bars workshop
In een dag leer je:
- waar alle punten en gebieden op het hoofd zitten,
- leer je de Access Consciousness Clearing Statement gebruiken om blokkerende energieën los te laten,
- geef je 2 behandelingen en ontvang je 2 behandelingen,
- worden je belemmeringen opgeschoond om met deze techniek te werken.

Je krijgt een syllabus mee en aan het eind van de dag een certificaat, waarna je een erkent en gecertificeerd Acces Bars Practitioner bent. Voor meer informatie kijk onder het kopje workshops.